Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kulturhuset Kastrup Bio...

Velkommen i Kulturhuset Kastrup Bio

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, derfor er nogen ting anderledes, end de plejede at være.

Husk mundbind!
Fra og med 29/10 skal alle personer over 12 år bære mundbind /visir, når man er indenfor hos os, og indtil man sidder på sin plads i salen.

Dvs. mundbindet skal på, inden man går ind. Når man sidder på sin plads, kan man tage det af, så man kan spise popcorn, drikke kaffe mv.
Har man brug for at forlade sin plads undervejs, skal mundbindet på igen. Det gælder også, når man skal ud af salen igen efter forestillingen.

Gæster uden gyldig grund til ikke at overholde ovenstående vil blive bortvist.

Personalet bærer også mundbind eller visir. Undtaget herfra er, når de er bag disken, som er afskærmet med plexiglas.

Der er håndsprit til rådlighed flere steder i huset, vi har ensrettet vindfanget, og der er afstandsklistermærker på gulvet.

I salene er der et sæde hen til andre gæster, I ikke følges med. Det sørger billetsystemet automatisk for.

For at give jer en god og tryg oplevelse gælder følgende:

Ring til os inden forestillingens start, hvis du har købt billetter på nettet og er blevet syg. Så kan vi returnere dem for dig via telefonen.

Her på siden:

- Kan du købe / bestille billetter til programlagte forestillinger.

- Vi beder alle, der skal se film, med nogen de er i tæt kontakt med (bor sammen med eller kysser med) om at købe billetter hjemmefra for at undgå kø.

- Skal du se film med nogen, du ikke er i tæt kontakt med, så bestil med 1 sæde imellem jer, eller ring til os i åbningstiden, så hjælper vi med, at I kommer til at sidde rigtig.

Fysisk hos os:

- Du kan se film, hvis du er rask. Har du symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

- Sid på de sæder, der står på jeres billetter. Ikke andre af hensyn til rengøring.

- Det er kun muligt at købe / afhente billetter til den næste forestilling på dagens program. Køb / bestilling til andre dage foretages på www.kulturhusetkastrupbio.dk eller via telefonen.

- Afsprit hænderne, når du er kommet ind i foyeren. Der er sprit, lige når du kommer ind.

- Husk at holde afstand både til andre gæster og til vores medarbejdere.

- Kom så få gæster fra hver gruppe til disken som muligt, og ophold jer udendørs indtil vi lukker ind i salen.

- Har I brug for at blive distanceret i jeres gruppe (hvis I ikke er i tæt kontakt normalt) så sig det til medarbejderen, I køber billetter hos.

- Du kan købe popcorn, slik, sodavand og varme drikke (vi har det samme udvalg som altid, dog uden selvbetjening).

- Vi scanner dine billetter, når du skal lukkes ind i salen, uanset om de er på mobilen, printet hjemmefra eller købt hos os.

Er du i særlig risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, skal du udvise stor forsigtighed i.fm. besøg hos os.

Du kan ikke:

- Bruge vores publikums pc’ere

- Spille brætspil

- Læse bøger og aviser

- Holde børnefødselsdag

- Sidde i foyeren, da borde og stole er fjernet midlertidigt