Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kulturhuset Kastrup Bio...

Velkommen i Kulturhuset Kastrup Bio

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, derfor er nogen ting anderledes, end de plejer.

Der er håndsprit til rådlighed flere steder i huset, vi har ensrettet vindfanget, og der er afstandsklistermærker på gulvet.

Til en start passer vi ekstra godt på jer i salene ved kun at placere jer på hver anden række og med to sæder hen til gæster, I ikke følges med.

For at give jer en god og tryg oplevelse gælder følgende:

Ring til os inden forestillingens start, hvis du har købt billetter på nettet og er blevet syg. Så kan vi returnere dem for dig via telefonen.

Her på siden:

- Kan du købe / bestille billetter til programlagte forestillinger.

- Vi beder alle, der skal se film, med nogen de er i tæt kontakt med (bor sammen med eller kysser med) om at købe billetter hjemmefra for at undgå kø.

- Skal du se film med nogen, du ikke er i tæt kontakt med, så bestil med 1 sæde imellem jer, eller ring til os i åbningstiden, så hjælper vi med, at I kommer til at sidde rigtig.

Fysisk hos os:

- Du kan se film, hvis du er rask. Har du symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

- Sid på de sæder, der står på jeres billetter. Ikke andre af hensyn til rengøring.

- Det er kun muligt at købe / afhente billetter til den næste forestilling på dagens program. Køb / bestilling til andre dage foretages på www.kulturhusetkastrupbio.dk eller via telefonen.

- Afsprit hænderne, når du er kommet ind i foyeren. Der er sprit, lige når du kommer ind.

- Husk at holde afstand både til andre gæster og til vores medarbejdere.

- Kom så få gæster fra hver gruppe til disken som muligt, og ophold jer udendørs indtil vi lukker ind i salen.

- Du kan købe popcorn, slik, sodavand og varme drikke (vi har det samme udvalg som altid, dog uden selvbetjening).

- Vi scanner dine billetter, når du skal lukkes ind i salen, uanset om de er på mobilen, printet hjemmefra eller købt hos os.

Er du i særlig risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, skal du udvise stor forsigtighed i.fm. besøg hos os.

Du kan ikke:

- Bruge vores publikums pc’ere

- Spille brætspil

- Læse bøger og aviser

- Holde børnefødselsdag

- Sidde i foyeren, da borde og stole er fjernet midlertidigt